Az Idea Zone saját fejlesztésű, szabadalmaztatott, világszinten levédett alapanyagaival, illetve azokból gyártott termékeivel vívta ki ismertségét és elismertségét előbb a hazai, majd a nemzetközi piacon.

Az idén márciusban 11 éves, ma már Európa szerte terjesztői hálózattal rendelkező családi vállalkozás tulajdonosainak célja az egyediségre törekvés, ezért a megrendelői igényeket figyelembe véve igyekszünk minden partnerünknek testreszabott megoldásokat kínálni.

Színes termék –és szolgáltatáspalettáján a legjelentősebb helyet különféle reklámhordozók, mint raklaptakarók, display(rendszer)ek, csomagolások, valamint kiállítási standok, boltberendezések, kirakatok tervezése és kivitelezése foglalják.

A cég munkatársai által megálmodott áruházi dekorációkat, csomagolásokat, kiállítási standokat és egyéb dekorációs eszközöket a figyelemfelkeltő megjelenésen túl a könnyű szállíthatóság, egyszerű összeállítás és környezettudatosság jellemzi.

Szakvásárokon való részvételek, illetve több rangos kreatív versenyen való megmérettetés során az Idea Zone-nak sikerült a nemzetközi szakmai köztudatba beépülni a legismertebb POS (azaz eladóhelyi reklám) gyártók névsorába.

Jól bevált szervezeti felépítésünk segítségével multinacionális megrendelőink elégedettségét rövid határidőkkel, a kivitelezéshez szükséges technológiával és munkamorállal vívjuk ki.